Balneo Hotel Zsori**** , Zsóry Liget Camping & Resort****

Célunk, hogy vendégeinknek a legtöbbet nyújtsuk: egészség, harmónia, luxus, kényeztetés, vitalitás, ínyenc gasztronómia és széles spektrumú wellness szolgáltatások.

Ha megtetszett a környék, miért ne maradna?

Mezőkövesd és Zsóry-fürdő nagyszerű kikapcsolódást és pihenést jelent pároknak, családoknak.

A gyógyvíz áldásos hatásai, a strandfürdő szolgáltatásai, Matyóföld kincsei, a Bükk-hegység, Eger és a Tisza-tó közelsége csábítja hosszabb tartózkodásra a hozzánk látogatókat.

Foglaljon szállást a Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szállodába, ahol többféle szobatípus közül választhat. A pihenést és feltöltődést a bőséges félpanziós választék és a kényeztető wellness és masszázs szolgáltatások teszik teljessé.

A szálloda elérhetőségei:

Cím: 3400 Mezőkövesd, Fülemüle utca 2.

Telefonszám: +36 49 505 030 

E-mail: info@balneohotel.hu

A Zsóry Liget Camping & Resort**** a Zsóry Gyógy- és Strandfürdő közvetlen szomszédságában található, ahova a vendégek számára kényelmes átjárás biztosított. 

A kemping összesen közel 1,5 hektáron kínál csendet, nyugalmat és árnyékos pihenőhelyeket a látogatók számára hangulatos, ősfás parkban, az Ostoros patak partján. 

A szálláshelyek között mindenki megtalálja a neki tetszőt, a vendégek prémium faházak, panzió, és hangulatos vendégház közül választhatnak. Azok számára pedig, akik a klasszikus kempingezés élményét keresik, sátorhelyek és lakóautó-parcellák állnak rendelkezésre. A szálláshelyek kialakításánál gondosan ügyeltek arra, hogy a kemping és a fürdő szolgáltatásai mindenhonnan kényelmesen elérhetőek legyenek, ugyanakkor mindenütt biztosított legyen a nyugodt pihenés és intimitás a vendégek számára.

A Zsóry Liget Camping & Resort**** elérhetőségei:

Cím: 3400 Mezőkövesd, Olajfa út 2.

Telefonszám: +36 30 883  0157

E-mail: recepcio@zsoryligetcamping.eu