Rendezvény

Sokoldalú lehetőségeinknek köszönhetően a kicsi, néhány fős találkozóktól a nagyszabású konferenciákig vagy családi eseményekig a legkülönbözőbb rendezvényeknek helyet tudunk biztosítani.

Ideális helyszínt kínálunk céges rendezvények, tréningek számára is. Egybe nyitható, újonnan kialakított 3 rendezvénytermünk, akár 100 fő részére is alkalmas, modern hang-és vizuáltechnikával felszerelt.

Örömmel várjuk asztalfoglalását családi eseményekre, üzleti ebédekre, születésnapi rendezvényekre.

Esküvő

A szomszédos Balneo Hotel és a Rózsa Étterem a lehetőségek színes tárházát jelenti, ha esküvői helyszínt keres. Ínycsiklandó menükkel, egyedi környezetben, romantikus hangulattal, hagyományos vidéki vendégszeretettel várjuk.

Tervezze esküvőjét hozzánk és mi megtaláljuk a legjobb megoldást Önnek, akár 200 fős lakodalomról vagy kis családias jellegű ünnepről legyen szó.

A Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness szálloda közvetlenül a Rózsa Étterem mellett helyezkedik el, így lehetőség nyílik arra is, hogy a pár és a vendégek a helyszínen készüljenek a nagy napra.

Catering

Tökéletes gasztronómiai élményt nyújtunk házon kívül is.

Változatos ételek, egyedi megoldások a hagyományos magyar konyha nemzetközi fogásokkal vegyítve. Vállaljuk céges rendezvények, családi és sport napok, évzáró partyk, gálavacsorák teljeskörű catering szolgáltatását a megrendelő elképzeléseihez igazítva, magas minőségben.

Keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken

vagy küldje el ajánlatkérését az alábbi mezők kitöltésével